Unident satser på fremtiden

Unident blev grundlagt af tandlægesønnerne Marcus og Christian Nordvall og er på 25 år vokset til at være Nordens tredjestørste leverandør til tandlægebranchen. Firmaet, som i dag har tæt på 160 ansatte, og kontorer i Sverige, Norge, Danmark og Finland, vil nu udvide yderligere.

TEXT: Unident

Unidents mission om at forbedre tandplejen er siden 1992 blevet virkeliggjort ved bl.a. at digitalisere røntgen og bedøvelse. På en sådan måde, at stråledoserne er mindsket, alle miljøfarlige fremkaldelsesvæsker er forsvundet, og både tandlæger og patienter har fået en bedre lokalanæstesi. Inden for området digital røntgen har firmaet i samarbejde med flere større tandplejeaktører udviklet det, der er blevet markedets førende software til billedbehandling. Firmaet, som også er førende inden for implantat- og kæbekirurgi, har forbedret muligheden for patienter for at få implantat via knogleopbygning og på den måde givet flere patienter mulighed for et sundt bid – hvilket har resulteret i yderligere fordele i form af generelle samfundsbesparelser og større patienttilfredshed. I dag er firmaet førende inden for digitalisering af tandteknik og tandregulering.

Vi vil være endnu bedre.

Væksten sker ved at tilføre firmaet kompetencer og kapital via en ny majoritetsejer i form af kapitalfonden Triton.
"På den ene side føles det lidt mærkeligt at sælge en majoritetspost i det firma, som jeg og min bror har opbygget igennem 25 år, men på den anden side forandrer dette ikke de daglige aktiviteter. Vi får nye personer ind i bestyrelsen, og der vil helt sikkert komme personer ind, som kan træffe beslutninger henover hovedet på mig, men vi har altid haft en bestyrelse, hvor vi har arbejdet os frem til en beslutning. Jeg er stadigvæk administrerende direktør, og min bror, Christian, fortsætter i sin rolle som ansvarlig for vores tandtekniske produktion i Västerås. Ledelsesgruppen har også fået mulighed for at gå ind som mindre medejere og fortsætter også i virksomheden, så igen – så stor en forskel bliver der heller ikke tale om," siger Marcus Nordwall, medgrundlægger, medejer og fortsat administrerende direktør for koncernens moderselskab Unident AB.

"Triton forener en vilje og økonomisk formåen til at støtte Unidents yderligere vækst med stærke kompetencer inden for sundhedsindustrien og en solid måde at udvikle og viderebygge eksisterende virksomheder på," fortsætter Marcus.

Hvad betyder det for jer, som er kunder hos Unident?

"Vores vision er også i fremtiden at være det foretrukne valg for tandklinikker i hele Norden, når I søger en pålidelig partner til udvikling af jeres virksomhed gennem levering af tandplejeprodukter, udstyr og relaterede ydelser," afslutter Marcus Nordwall.

Del:
Unident

Din Webbläsare stöds ej

Du bruger en forældet version af Internet Explorer. For at kunne anvende alle funktioner på vores websted skal du opgradere din browser. Klik på linket nedenfor for anvisninger om, hvordan du opdaterer din browser.

Please upgrade your browser! 
Your browser is too old and is not supported. In order to utilize all features on our site, you need to upgrade your browser. Click the link below for instructions on updating your browser.

Internet Explorerhttps://support.microsoft.com/en-us/help/17621/internet-explorer-downloads

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Bruger du Windows XP som styresystem?
Microsoft yder ikke længere support på styresystemet Windows XP, og der kommer ikke flere sikkerhedsopdateringer. Hvis du bruger Windows XP i dag, anbefaler vi dig at opgradere dit styresystem til Windows 10, eftersom Windows XP ikke understøtter nutidens teknologi

If you are using Windows XP operating system
Microsoft has discontinued support for the Windows XP operating system and no more security updates will be released. If you are using Windows XP today, we recommend upgrading your operating system to Windows 10, as Windows XP does not support today's technology.