Bedste kunde!

Også i år vælger vi at i stedet for at sende julekort og julegaver til vores kunder donere et beløb til forskellige velgørenhedsprojekter.

TEXT: Unident

Hos Unident mener vi, at det er alles ansvar, både som virksomhed og medmenneske, at gøre det, vi kan, for på den måde at gøre en forskel. Gennem vores støtte til velgørenhed og velgørende aktiviteter vil vi være med og bidrage til en bedre verden, til at begynde med for dem, der har allermest brug for det.

Også i år vælger vi derfor i stedet for at sende julekort og julegaver til vores kunder at donere et beløb til vores venorganisation Operation Smile. Operation Smiles medicinske frivillige, bruger deres evner og engagement til at ændre livet for tusindvis af børn verden over. Visionen er, at intet barn i verden skal være krænket eller tvunget til at leve underdanigt på grund af utilstrækkelig behandling. Denne vision støtter vi hos Unident op om.

Vi støtter også et samarbejdsprojekt, der bygger en tandklinik i Kenya. Dette er et samarbejde mellem Tandlæger Uden Grænser (TLUG), Zelmerlöw & Björkman Foundation (ZBF) og TePe, som sammen investerer i at opbygge en tandklinik i Kenya som skal skabe muligheder for at gennemføre uddannelse og langsigtet forebyggende arbejde, men også vil være i stand til at tilbyde den nødvendige tandpleje.

Vi ønsker jer alle en

Glædelig Jul og et Godt Nytår!

Pas på dig selv - og hinanden!

Læs mere om Unidents sociale ansvar her >

Del:
Unident

Din Webbläsare stöds ej

Du bruger en forældet version af Internet Explorer. For at kunne anvende alle funktioner på vores websted skal du opgradere din browser. Klik på linket nedenfor for anvisninger om, hvordan du opdaterer din browser.

Please upgrade your browser! 
Your browser is too old and is not supported. In order to utilize all features on our site, you need to upgrade your browser. Click the link below for instructions on updating your browser.

Internet Explorerhttps://support.microsoft.com/en-us/help/17621/internet-explorer-downloads

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Bruger du Windows XP som styresystem?
Microsoft yder ikke længere support på styresystemet Windows XP, og der kommer ikke flere sikkerhedsopdateringer. Hvis du bruger Windows XP i dag, anbefaler vi dig at opgradere dit styresystem til Windows 10, eftersom Windows XP ikke understøtter nutidens teknologi

If you are using Windows XP operating system
Microsoft has discontinued support for the Windows XP operating system and no more security updates will be released. If you are using Windows XP today, we recommend upgrading your operating system to Windows 10, as Windows XP does not support today's technology.