Trios Masterclass i København d. 28. september 2018

TRIOS-brugere fra hele Skandinavien er i dag samlet til en MasterClass på 3Shapes hovedkontor i skønne København for at kunne tage det næste trin inden for digital aftrykstagning og optimere anvendelsen af TRIOS.

TEXT: Unident AB Foto: Robert Lenhov

Deltagerne i 3Shapes MasterClass får en hel dag i København fyldt med ny viden om TRIOS, som tager dem til det næste niveau inden for digital aftrykstagning. I løbet af dagen har man bl.a. lært at optimere anvendelsen af TRIOS på patienter, og hvordan man kan anvende scanneren til avancerede tilfælde og indikationer. På MasterClass-kurserne er der også en unik mulighed for at dele sine egne erfaringer og spørgsmål med kolleger og en produktspecialist fra 3Shape. 

Alle kursusdeltagerne vil efter endt kursus kunne scanne implantater og arbejde med avancerede indikationer. Desuden har deltagerne lært at tilpasse arbejdsflowet på klinikken med henblik på at optimere den digitale proces.

3Shape præsenterede sine seneste nyheder i løbet af dagen og viste os også et glimt af fremtiden i form af deres kommende "Design Studio"-løsning. En god og lærerig dag, som blev afrundet med en eksklusiv VIP-tur på 3Shapes hovedkontor.

 

  

Del:
Unident

Din Webbläsare stöds ej

Du bruger en forældet version af Internet Explorer. For at kunne anvende alle funktioner på vores websted skal du opgradere din browser. Klik på linket nedenfor for anvisninger om, hvordan du opdaterer din browser.

Please upgrade your browser! 
Your browser is too old and is not supported. In order to utilize all features on our site, you need to upgrade your browser. Click the link below for instructions on updating your browser.

Internet Explorerhttps://support.microsoft.com/en-us/help/17621/internet-explorer-downloads

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Bruger du Windows XP som styresystem?
Microsoft yder ikke længere support på styresystemet Windows XP, og der kommer ikke flere sikkerhedsopdateringer. Hvis du bruger Windows XP i dag, anbefaler vi dig at opgradere dit styresystem til Windows 10, eftersom Windows XP ikke understøtter nutidens teknologi

If you are using Windows XP operating system
Microsoft has discontinued support for the Windows XP operating system and no more security updates will be released. If you are using Windows XP today, we recommend upgrading your operating system to Windows 10, as Windows XP does not support today's technology.