Over 100 intraorale scannere er på vej ud til de kommunale tandplejeklinikker!

Flere kommunale tandplejeklinikker i Sverige er langt fremme inden for tandplejen, når det konventionelle aftryk nu erstattes med digital teknik, bl.a. de kommunale tandplejeklinikker i Västerbotten, Västernorrland, Halland, Skåne, Östergötland og Stockholm. Og det er med glæde og stolthed, at vi kan meddele, at de alle har valgt Unident som samarbejdspartner og leverandør til deres intraorale scannere. Desuden leverer, installerer, uddanner og yder vi løbende service i forbindelse med digital aftrykstagning på private klinikker i hele Sverige.

TEXT: Unident AB

De fælles kriterier for de kommunale tandplejeklinikkers indkøb har været pris, kvalitet og måske vigtigst af alt; at kunne levere en god uddannelse og dygtig support med henblik på hurtigt og nemt at komme i gang med produktet. Hvilket også er vores primære fokusområde i forhold til vores kunder. Hos Unident har vi nu digitaliseret tandplejen i mere end 20 år og igennem årene opbygget en organisation, som kan levere i henhold til alle ønskede kriterier.

" Det digitale aftryk går hurtigere, bliver mere nøjagtigt, og frem for alt er det et spørgsmål om komfort for kunden."Tandlæge Sandra Hagenborg, ansvarlig for indførelsen af intraoral scanning i den kommunale tandpleje i Stockholm.


Som led i Stockholms kommunale tandplejes arbejde hen imod digitale og bæredygtige metoder og arbejdsmåder har man nu valgt at indføre digital scanning på klinikkerne. Den digitale teknik, som nu erstatter det konventionelle aftryk, er hurtig, smidig og nøjagtig. I Norden er der allerede over 1.500 tandlægeklinikker, som anvender digital scanning, hvilket viser, at teknikken er moden, og at de indkøb, som den kommunale tandpleje i Stockholm har foretaget, følger med tiden. I stedet for den klistrede masse, der skal størkne i patientens mund, laves aftrykkene nu via intraoral scanning, hvilket gør arbejdet mere effektivt og behageligt for både patienter og tandplejepersonale. 

Scanningen giver et digitalt 3D-billede af biddet direkte på skærmen, hvilket gør, at patienten sammen med tandlægen nemt kan se, hvordan resultatet vil blive, og det giver også mulighed for at vælge farve, form og position på tænderne på en helt ny måde i forhold til konventionelle metoder. Desuden giver den nye teknik en mindsket klimapåvirkning, idet man undgår at transportere afstøbninger til laboratoriet, men i stedet sender en digital 3D-fil via computeren. 
"Det indebærer, at vores transport reduceres markant, og det er vigtigt ud fra et bæredygtighedsperspektiv," understreger Sandra Hagenborg.

Den nye teknik vil blive introduceret på over 80 offentlige tandplejeklinikker i Stockholm len i de kommende år.


Læs pressemeddelelsen fra Folktandvården Stockholm på MyNewsDesk – klik her >

Del:
Unident

Din Webbläsare stöds ej

Du bruger en forældet version af Internet Explorer. For at kunne anvende alle funktioner på vores websted skal du opgradere din browser. Klik på linket nedenfor for anvisninger om, hvordan du opdaterer din browser.

Please upgrade your browser! 
Your browser is too old and is not supported. In order to utilize all features on our site, you need to upgrade your browser. Click the link below for instructions on updating your browser.

Internet Explorerhttps://support.microsoft.com/en-us/help/17621/internet-explorer-downloads

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Bruger du Windows XP som styresystem?
Microsoft yder ikke længere support på styresystemet Windows XP, og der kommer ikke flere sikkerhedsopdateringer. Hvis du bruger Windows XP i dag, anbefaler vi dig at opgradere dit styresystem til Windows 10, eftersom Windows XP ikke understøtter nutidens teknologi

If you are using Windows XP operating system
Microsoft has discontinued support for the Windows XP operating system and no more security updates will be released. If you are using Windows XP today, we recommend upgrading your operating system to Windows 10, as Windows XP does not support today's technology.