Pearl og Unident Partner vil lancere AI-assisteret dental patologiregistrering på det nordiske marked

PRESSRELEASE: LOS ANGELES, STOCKHOLM -- November 16, 2021 -- Pearl, førende inden for kunstig intelligens (AI)-løsninger til effektiv, nøjagtig og ensartet tandpleje, og Unident, den førende distributør af billedbehandlingsteknologi og digital tandpleje i Norden, annoncerede i dag et partnerskab om at markedsføre Pearls AI-radiologiløsninger Second Opinion® og Practice Intelligence®, der er integreret i arbejdsgangen i Unidents populære Onepix®-billedbehandlingssoftware og som selvstændige løsninger.

Softwareintegrationen er den første af sin slags, der er tilgængelig for praktiserende tandlæger på det nordiske marked, og den giver alle fordelene ved AI-assisteret klinisk behandling.

"Vores samarbejde med Unident er begyndelsen på en ny æra inden for tandteknologi i Norden," siger Ophir Tanz, CEO og grundlægger af Pearl. "Ved at tilbyde vores dentale AI-teknologier gennem Unident og integreret med Onepix® får tandlægerne det mest avancerede værktøjer til billedbehandling, der findes. Vi glæder os til officielt at lancere dette samarbejde og se de mange vidtrækkende fordele for tandlægerne i Sverige, Norge, Danmark og Finland.

Pearls Second Opinion®-software giver AI-registreringsassistance til en lang række forhold, som omfatter caries, knogletab og perioapikal røntgengennemskinnelighed, og giver bl.a. tandlægerne en kraftigere linse til at se røntgenbilleder.  Den vil blive fuldt integreret i Unidents Onepix®-billeddannelsessoftware, så tandlæger kan anvende kunstig intelligens i deres kliniske arbejdsgang i realtid.

Integreret AI-patologiregistrering er det næste logiske skridt inden for dental billeddiagnostik, forklarede Tanz: "De tandlæger, der anvender det, vil kunne opnå bedre og mere ensartet indsigt fra tandbilleder, hvilket giver dem mulighed for at kunne levere højere kvalitet og mere standardiseret pleje til patienterne."

Unident tilbyder også Second Opinion® til tandlæger som en enkeltstående løsning, der giver tandlægebranchen som helhed mulighed for at nyde godt af fordelene ved AI-assisteret radiologi.

Et af vores vigtigste mål har altid været at sikre, at tandlæger kun skal fokusere på at yde den bedst mulige patientpleje og ikke bekymre sig om teknologiens kompleksitet," sagde Carola Sturesson, Chief Product Officer hos Unident. "Gennem vores partnerskab med Pearl hjælper vi dem i branchen med at tage fremtidens tandlægevidenskab til sig og inkorporere de mest innovative løsninger, så de kan strømline og forbedre deres praksis."

Til det formål vil Unident også introducere Pearls Practice Intelligence® AI-løsning for klinisk ydeevne til tandlæger i Norden. Ved brug af AI-radiologisk analyse sammen med patientbehandlingsdata giver Practice Intelligence® en række handlingsrettede indsigter i patientplejen, der fremmer effektiviteten i kliniske operationer og gør det muligt i praksis at identificere og planlægge yderligere nødvendig behandling.

Partnerskabet mellem Pearl og Unident er det seneste i en række globale udviklinger for Pearl, som i de seneste måneder har modtaget godkendelser i Canada, Australien, New Zealand og Europa for sine nye AI-dentalteknologier.


Du kan få flere oplysninger om Second Opinion® og Practice Intelligence®,
Klik her >

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

OM PEARL:

Pearl former fremtidens tandpleje ved at levere AI- og computervisionsløsninger, der fremmer effektivitet, nøjagtighed, gennemsigtighed og patientpleje. Pearl blev grundlagt i 2019 af Ophir Tanz og støttes af Craft Ventures og andre førende venturekapitalselskaber. Du kan få flere oplysninger eller anmode om en demonstration ved at besøge www.hellopearl.com.

OM UNIDENT:

Unident har udviklet den professionelle tandpleje med innovative løsninger siden 1992. Unident er den førende digitale distributør af tandplejeprodukter. Unidents tilbud omfatter digital røntgen- og billeddannelsessoftware, intraorale scannere og service, digitale laboratorier, IT-tjenester samt andet udstyr og tilknyttede service- og dentalforbrugsvarer. Unident tilbyder innovative tandplejeprodukter med en teknisk fordel og omfavner aktivt bæredygtighed.

Unident har aktiviteter i Sverige, Norge, Danmark og Finland og har hovedkontor i Falkenberg i Sverige. Virksomheden har omkring 250 medarbejdere og en omsætning på over 700 mio. svenske kroner.

Read more at: www.unidentdanmark.dk

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Del:
Unident

Din Webbläsare stöds ej

Du bruger en forældet version af Internet Explorer. For at kunne anvende alle funktioner på vores websted skal du opgradere din browser. Klik på linket nedenfor for anvisninger om, hvordan du opdaterer din browser.

Please upgrade your browser! 
Your browser is too old and is not supported. In order to utilize all features on our site, you need to upgrade your browser. Click the link below for instructions on updating your browser.

Internet Explorerhttps://support.microsoft.com/en-us/help/17621/internet-explorer-downloads

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Bruger du Windows XP som styresystem?
Microsoft yder ikke længere support på styresystemet Windows XP, og der kommer ikke flere sikkerhedsopdateringer. Hvis du bruger Windows XP i dag, anbefaler vi dig at opgradere dit styresystem til Windows 10, eftersom Windows XP ikke understøtter nutidens teknologi

If you are using Windows XP operating system
Microsoft has discontinued support for the Windows XP operating system and no more security updates will be released. If you are using Windows XP today, we recommend upgrading your operating system to Windows 10, as Windows XP does not support today's technology.