Kære kunder

Vi oplever alle noget, som vi aldrig før har prøvet. Konsekvenserne af Coronavirussen er vidtrækkende – for os som mennesker, vores sammenhold og for virksomheder. Situationen giver også store udfordringer for alle aktører i tandlægebranchen: patienter, klinikker, sælgere, logistik og producenter. Vi vil i Unident gøre vores absolut bedste for, i fællesskab med Jer og vores leverandører, at bringe os igennem denne svære tid for at vi fortsat kan skabe den gode udvikling for Jer og for Unident. Vi beklager det besvær I måtte opleve, og håber på Jeres forståelse for hele situationen, som vi alle påvirkes af.

TEXT: Unident ApS

I tillæg til dette vil vi informere Jer om følgende:

Leverancer kan tage længere tid.

• Vi ser en midlertidig stor efterspørgsel på specifikke produkter som mundbind, desinfektion og handsker, hvorfor man må forvente lang leveringstid på netop disse.

• Vi oplever forsinkelse af varierende grad indenfor flere produktområder.

Situation ændrer sig løbende og vi forsøger at holde Jer informeret så godt som muligt.

Længere svartider
Vi har nedsat bemanding på kontoret, men der vil altid være nogen til at hjælpe Jer. I kan dog opleve forlængede svartider via mail eller på telefon.
Ring på tlf. 7021 1626
E-mail: info@unidentdanmark.dk

Webinars og online uddannelse
Af hensyn til smittefare er alle større kundearrangementer rykket til anden dato eller planlagt som et online event. På denne måde kan vi stadig gennemføre planlagt uddannelse - men på afstand – sammen med jer og vores leverandører. Læs mere om webinars på vores hjemmeside.

Læs mere om KURSER & EVENT >

Vi arbejder hårdt på at planlægge flere lignende online løsninger i den næste tid.


I gør alle et fantastisk arbejde ude på klinikkerne, og vi hos Unident takker Jer for den fortsatte tillid i denne svære situation. Jeg vil opfordre Jer til at tage fat i Jeres Unident repræsentant eller kundeservice med spørgsmål og tanker.

Pas på Jer selv – og hinanden.

De bedste hilsner

robert_dackeskog_signatur

Robert Dackeskog
CEO, Unident Group

Del:
Unident

Din Webbläsare stöds ej

Du bruger en forældet version af Internet Explorer. For at kunne anvende alle funktioner på vores websted skal du opgradere din browser. Klik på linket nedenfor for anvisninger om, hvordan du opdaterer din browser.

Please upgrade your browser! 
Your browser is too old and is not supported. In order to utilize all features on our site, you need to upgrade your browser. Click the link below for instructions on updating your browser.

Internet Explorerhttps://support.microsoft.com/en-us/help/17621/internet-explorer-downloads

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Bruger du Windows XP som styresystem?
Microsoft yder ikke længere support på styresystemet Windows XP, og der kommer ikke flere sikkerhedsopdateringer. Hvis du bruger Windows XP i dag, anbefaler vi dig at opgradere dit styresystem til Windows 10, eftersom Windows XP ikke understøtter nutidens teknologi

If you are using Windows XP operating system
Microsoft has discontinued support for the Windows XP operating system and no more security updates will be released. If you are using Windows XP today, we recommend upgrading your operating system to Windows 10, as Windows XP does not support today's technology.