Er I usikre på jeres IT-miljø?

Den nye generelle forordning om databeskyttelse (GDPR) stiller høje krav, og fra og med den 25. maj 2018 kan det blive rigtig dyrt for dem, der ikke har fuldt styr på de personoplysninger, som klinikken råder over.

TEXT: Unident AB

Er I usikre på jeres IT-miljø – tag ingen chancer, vi hjælper jer!

Vi guider jer gennem de eventuelle hindringer, I kan møde i forbindelse med de nye regler, og skaber en sikkerhedspolitik for klinikken. Vi hjælper jer med at beskytte klinikken mod tab af data og viser, hvordan I skal rapportere evt. krænkelser iht. de strenge regler, der snart træder i kraft. Med bødebeløb på op til 4 % af årsomsætningen ved hændelser er der al mulig grund til at handle allerede nu.

Klik her for at læse mere om et sikkert IT-miljø

Skab et trygt IT-miljø

Vi har sammensat et idékatalog med anbefalede rutiner, som hjælper jer med at skabe et trygt IT-miljø i klinikken. Download rutinerne på vores side om IT-beskyttelse.

Klik her for at downloade PDF

Del:
Unident

Din Webbläsare stöds ej

Du bruger en forældet version af Internet Explorer. For at kunne anvende alle funktioner på vores websted skal du opgradere din browser. Klik på linket nedenfor for anvisninger om, hvordan du opdaterer din browser.

Please upgrade your browser! 
Your browser is too old and is not supported. In order to utilize all features on our site, you need to upgrade your browser. Click the link below for instructions on updating your browser.

Internet Explorerhttps://support.microsoft.com/en-us/help/17621/internet-explorer-downloads

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Bruger du Windows XP som styresystem?
Microsoft yder ikke længere support på styresystemet Windows XP, og der kommer ikke flere sikkerhedsopdateringer. Hvis du bruger Windows XP i dag, anbefaler vi dig at opgradere dit styresystem til Windows 10, eftersom Windows XP ikke understøtter nutidens teknologi

If you are using Windows XP operating system
Microsoft has discontinued support for the Windows XP operating system and no more security updates will be released. If you are using Windows XP today, we recommend upgrading your operating system to Windows 10, as Windows XP does not support today's technology.