Fremtidens implantat er det hybride implantat

Hos Unident finder du Zimmer Biomet, som er et enkelt, fleksibelt og veldokumenteret premiumsystem til implantatbehandling – og et af verdens mest anvendte. Det er et komplet system, der er designet med tryghed og sikkerhed for øje, og er enkelt at anvende med farvekodning og klikfunktion.

Det hotteste på implantatmarkedet netop nu er det hybride implantat, som blev præsenteret i efteråret 2018 på EAO i Wien. Biomet 3i Extern Hybrid er et moderne implantat, specielt designet med henblik på forbedret osseointegration og vævsbevarelse med en jævn Osseotit-overflade, som er det mest jævne og smidigste af de hårde materialer. Et femårigt studie* påviser ingen øget risiko for periimplantitis ved anvendelse af Biomet 3i-hybridimplantat.

Mangel på knogler?
Korte T3-implantater med verdens mest anvendte protetiske platform. 5 mm samt 6 mm lange med Wide (5,0) og Xtra Wide (6,0) som protetisk platform. Exterheximplantat med 2,7 i protetisk kobling. Passer til aftrykstoppe til Externhex Regular 3,75. De korte implantaters længde og egenskaber er udformet med henblik på at give et behandlingsalternativ i visse udfordrende kliniske tilfælde, hvor knoglehøjden er utilstrækkelig til implantater med standardlængde.

Med Zimmer Biomets unikke Sure Seal-teknologi får du en minimal mikrolækage mellem fikstur og protetik, og med T3-teknologien i kombination med Gold-Titeskruen kan du forvente en minimal knogleremodulering og en æstetisk god langtidsprognose.

SilverPlug – det bedste antibakterielle materiale til at forsegle og beskytte broskruen.
SilverPlug er en helt ny løsning, som forhindrer bakteriel lækage og ubehagelig lugt i implantattunnellen. Passer til alle implantater og er nem at tilpasse, idet du selv afkorter materialet til den ønskede størrelse. 

Tag med os på kursus
Tag med vores produktspecialist på implantatkurser hos Zimmer Biomet i Schweiz med både teori og praktiske øvelser. Læs mere om vores kurser her >

Læs mere om vores implantater her >

Kontakt vores implantatekspert Marinette Dahlén, så fortæller hun mere.

Du får fat på Marinette på tlf.: +46 730-72 73 33 eller via e-mail: marinette.dahlen@unident.se.

Zetterqvist L, Feldman S, Rotter B, Vincenzi G, Wennström JL, Chierico A†, Stach RM†, Kenealy JN†. A Prospective, Multicenter, Randomized-Controlled Five-Year Study of Hybrid and Fully-etched Implants for the Incidence of Peri-implantitis. Journal of Periodontology. 2010 Apr;81(4):493-501.

Del:
Unident

Din Webbläsare stöds ej

Du bruger en forældet version af Internet Explorer. For at kunne anvende alle funktioner på vores websted skal du opgradere din browser. Klik på linket nedenfor for anvisninger om, hvordan du opdaterer din browser.

Please upgrade your browser! 
Your browser is too old and is not supported. In order to utilize all features on our site, you need to upgrade your browser. Click the link below for instructions on updating your browser.

Internet Explorerhttps://support.microsoft.com/en-us/help/17621/internet-explorer-downloads

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Bruger du Windows XP som styresystem?
Microsoft yder ikke længere support på styresystemet Windows XP, og der kommer ikke flere sikkerhedsopdateringer. Hvis du bruger Windows XP i dag, anbefaler vi dig at opgradere dit styresystem til Windows 10, eftersom Windows XP ikke understøtter nutidens teknologi

If you are using Windows XP operating system
Microsoft has discontinued support for the Windows XP operating system and no more security updates will be released. If you are using Windows XP today, we recommend upgrading your operating system to Windows 10, as Windows XP does not support today's technology.