Vores ansvar

Hos Unident mener vi, at det er alles ansvar, både som virksomhed og medmenneske, at gøre det, vi kan, for på den måde at gøre en forskel. Gennem vores støtte til velgørenhed og velgørende aktiviteter vil vi være med og bidrage til en bedre verden, til at begynde med for dem, der har allermest brug for det.

 

Vi er stolte Smile Friends

For eksempel støtter vi Operation Smile, og har været "Smile Friends" i flere år. Operation Smiles medicinske frivillige, bruge deres evner og engagement til at ændre livet for tusindvis af børn verden over. Visionen er, at intet barn i verden skal være krænket eller tvunget til at leve underdanigt på grund af utilstrækkelig behandling. Denne vision støtter vi hos Unident op om.

opsmile_smilefriends

Sponsorering af dentale brancheforeninger

Gennem vores sponsorering af dentale brancheforeninger vil vi hos Unident virke som en positiv kraft i forhold til de eksisterende bevidstgørelsesaktiviteter, der er værdifulde for tandplejens kontinuerlige kvalitetsudvikling. Da brancheforeninger ofte baseres på idealistiske kræfter, vil vi gennem vores sponsorering også støtte de fantastiske mennesker, som driver disse foreninger.

Sponsorering af idræts- og kulturforeninger

Unident vil med sin sponsorering af idræts- og kulturforeninger fremme en meningsfuld fritid og udvikling for børn og unge. Vi vil med vores engagement bidrage positivt til unges normer, værdier og gode vaner. Vores sponsorsamarbejde foregår først og fremmest via lokalt engagement, som bidrager til lokalsamfundets udvikling.

Unident

Din Webbläsare stöds ej

Du bruger en forældet version af Internet Explorer. For at kunne anvende alle funktioner på vores websted skal du opgradere din browser. Klik på linket nedenfor for anvisninger om, hvordan du opdaterer din browser.

Please upgrade your browser! 
Your browser is too old and is not supported. In order to utilize all features on our site, you need to upgrade your browser. Click the link below for instructions on updating your browser.

Internet Explorerhttps://support.microsoft.com/en-us/help/17621/internet-explorer-downloads

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Bruger du Windows XP som styresystem?
Microsoft yder ikke længere support på styresystemet Windows XP, og der kommer ikke flere sikkerhedsopdateringer. Hvis du bruger Windows XP i dag, anbefaler vi dig at opgradere dit styresystem til Windows 10, eftersom Windows XP ikke understøtter nutidens teknologi

If you are using Windows XP operating system
Microsoft has discontinued support for the Windows XP operating system and no more security updates will be released. If you are using Windows XP today, we recommend upgrading your operating system to Windows 10, as Windows XP does not support today's technology.