26 oktober 2021 Albertslund

3-timers kursus

Introduktion af zirkonia disks og blokke fra Kuraray-Noritake

i forbindelse med lanceringen af ​​det nye produkt KATANA YML disc.

Det er med stor glæde, at vi i Unident Danmark kan invitere dig til introduktionen af zirkonia disks og blokke fra Kuraray-Noritake.

KATANATM YML disc er den nyeste tilføjelse til familien af KATANATM zirconia blanks og blokke.

Den nye KATANATM YML disc har et unikt indhold af råmaterialer med forskellige koncentrationer af yttriumoxid, integreret i en farvestruktur på fire lag med glidende overgang. Med sin stærke kerne og sit ultratranslucente yderste emaljelag rummer denne nye generation af multilayered zirkonia nøjagtig de egenskaber, der er nødvendige til en bred række af indikationer og som samtidigt giver en meget flot og naturtro æstetik. Det betyder bla. følgende for dig som tandtekniker:

KATANATM YML disc har følgende fortrin:

  • ALT-I-EN disc. Høj translucens og høj styrke kombineret i én og samme disk giver et bredt indikationsområde. Kan bruges både posteriort, anteriort & til bro-konstruktioner op til fuldkæbebroer. Minimerer behovet for et stort lager af disks til forskellige indikationer.
  • HURTIG SINTRING (54 minutter). Ventetiden er reduceret til et minimum. For omlavninger og hastesager er det nu desuden muligt at afslutte arbejdet indenfor kun én dag. Derudover muliggør de minimerede sintringscyklusser generelt kortere leveringstider og bidrager dermed til at øge laboratoriets effektivitet.
  • OPTIMAL ÆSTETIK Teknologien med glidende overgange mellem farverne i de fire lag eliminerer synlige overgangslinjer og underbygger den naturlige farve og translucens. Dette sikrer en både forenklet og tidsbesparende efterbehandlingsprocedure.
  • Alle lag har en bøjningsstyrke på mindst 1000 Mpa.

Vi håber og tror på, at vi kan gennemføre dette arrangement i fysisk form, men i tilfælde af, at Corona-begrænsningerne ikke tilllader dette, vil vi i stedet præsentere KATANATM YML disc som en virtuel begivenhed.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til vores lancering og introduktion

Dato:

Tirsdag den 26. oktober

Tid:

kl. 17:00 – 20.00

Sted:

Unident, Roskildevej 22, 2620 Albertslund

Pris:

Det er gratis at deltage.

Målgruppe:

Laboratorier og tandteknikere

Karta:

Introduktion af zirkonia disks og blokke fra Kuraray-Noritake

Del:

Flere events:

Se alle events
Unident

Din Webbläsare stöds ej

Du bruger en forældet version af Internet Explorer. For at kunne anvende alle funktioner på vores websted skal du opgradere din browser. Klik på linket nedenfor for anvisninger om, hvordan du opdaterer din browser.

Please upgrade your browser! 
Your browser is too old and is not supported. In order to utilize all features on our site, you need to upgrade your browser. Click the link below for instructions on updating your browser.

Internet Explorerhttps://support.microsoft.com/en-us/help/17621/internet-explorer-downloads

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Bruger du Windows XP som styresystem?
Microsoft yder ikke længere support på styresystemet Windows XP, og der kommer ikke flere sikkerhedsopdateringer. Hvis du bruger Windows XP i dag, anbefaler vi dig at opgradere dit styresystem til Windows 10, eftersom Windows XP ikke understøtter nutidens teknologi

If you are using Windows XP operating system
Microsoft has discontinued support for the Windows XP operating system and no more security updates will be released. If you are using Windows XP today, we recommend upgrading your operating system to Windows 10, as Windows XP does not support today's technology.