02 oktober 2020 København

Heldagskursus

Bliv certificeret til Invisalign Go

– det oplagte alternativ til tandretning!

For at blive Invisalign Go-certificeret tilbyder vi sammen med Align, producenten af ​​Invisalign, et træningsprogram i flere dele.
Invisalign Go-certificering begynder med en webbaseret orto uddannelse. Derefter tager du dette heldags-kursus med forelæsninger og praktiske lektioner.

Inden kurset tilbyder din Territory Manager dig support og hjælp til at forberede de 3 Invisalign Go cases, som du derefter bruger under den praktiske del af heldags-kurset.
Efter certificeringskursuset tilbydes du e-Connect-kurser/Online-kurser, hvor du får hjælp til at vælge passende patienter til behandling og oprette en behandlingsplan, samt adgang til brugerhjælp og support fra erfarne Invisalign Go-tandlæger.
Den sidste del af programmet er en Study Club ca. tre måneder efter certificeringen. Her har du muligheden for at medbringe dine egne Invisalign cases til diskussion i klasselokalet.

Siden 2000 er mere end 80.000 tandlæger certificeret i Invisalign i hele verden, og mere end 8 millioner patienter er blevet behandlet med succes. I Norden har 1.500 tandlæger allerede certificeret sig i at tilbyde Invisalign-behandlinger på deres klinikker.
Hvornår bliver det din tur?

Sted:

København

Dato og tid:

Heldagskursus i København
Fredag 2. Oktober kl. 08.30-18.00
E-connect/Webinar 1: Tirsdag 27. Oktober kl. 19:15
E-connect/Webinar 2: Torsdag 26. November kl. 19:15
Studyclub i København: Onsdag 13. Januar 2021 kl. 15:00

Målgruppe:

Tandlæge + en medfølgende assistent eller tandplejer.

Pris:

1.432 Euro (Vi serverer frokost og i de indlagte pauser er der kaffe/te etc.)

I kursusprisen indgår online grundkursus i ortodonti, heldags certificeringskursus for en tandlæge + en medfølgende assistent eller tandplejer samt kom i gang-kurser - se kursusindhold for detaljer.

Sprog:

Danish alt. english

Min. antal:

Kurset kræver mindst 17 deltagere.

Kursusindhold

Før certificeringskurset:
Du begynder med et webbaseret grundkursus inden for ortodonti (SAFE Orthodontics). Her får du også at vide, hvad du skal tænke på og forberede inden certificeringskurset.

Certificeringskursus:
Heldagskurset omfatter bl.a. forelæsninger og praktiske øvelsesopgaver. Her har du mulighed for at tage en klinikassistent/tandplejer med fra klinikken. Du får 20% rabat på alle behandlinger inden for de første 3 måneder efter træningen.

Efter certificeringskurset:
På to webbaserede e-Connect-kurser får du yderligere hjælp til at komme i gang med Invisalign. Du får hjælp til at vælge egnede patienter til en behandling samt til at skabe en personlig behandlingsplan.

Opstartshjælp fra Unident:
Personale fra Unident hjælper dig med at komme i gang med dine Invisalign-behandlinger. Vi kommer ud til jeres klinik eller hjælper jer via skype/teamviewer/telefon – hvad der passer jer bedst.

 

Brugerhjælp og telefonsupport:
På brugerforummet "Aligner Consulting" får du svar inden for 24 timer af Nimmi Holstein og Ingrid Fjærvik, der begge er rutinerede tandlæger med lang erfaring inden for Invisalign. Du har også altid mulighed for at kontakte Aligns specialuddannede telefonsupport med spørgsmål.

Videreuddannelse:
Study Clubs – halvdagskurser med interessante forelæsninger samt mulighed for at møde kolleger, som også arbejder med Invisalign.

Invisalign Doctor Site:
Efter kurset får du adgang til "Invisalign Doctor Site". Her planlægger du og indsender dine patienttilfælde til Invisalign. Her har du også mulighed for at bestille forbrugsartikler og markedsføringsmateriale. Du har desuden mulighed for at booke onlinemøder med klinisk support for at vurdere dine planlagte behandlinger.

Start med at udfylde interesseformularen nedenfor. Du vil herefter modtage en e-mail fra Align, som du skal bekræfte, inden du bliver tilmeldt kursusprogrammet.

Foredragsholder

Nimmi Holstein

Nimmi Holstein

Dr. Nimmi Holstein has over eleven years of clinical experience with Invisalign.

Karta:

Bliv certificeret til Invisalign Go

COVID-19 information:

I foråret har vi på grund af situationen med COVID-19 afholdt alle Invisalignkurser online – men fremover sigter vi efter at kunne afholde certifieringskurserne udvalgte steder rundt om i norden. Naturligvis holder vi løbende øje med situationen og retter os selvsagt altid efter myndighedernes anvisninger. Vi vil gennemføre alle kurser på sikker vis under hele efteråret.

Vi forbeholder os ret til at måtte ændre i planlagte aktiviteter i kursuskalenderen ved omstændigheder vi ikke selv er herre over.

Del:

Flere events:

Se alle events
Unident

Din Webbläsare stöds ej

Du bruger en forældet version af Internet Explorer. For at kunne anvende alle funktioner på vores websted skal du opgradere din browser. Klik på linket nedenfor for anvisninger om, hvordan du opdaterer din browser.

Please upgrade your browser! 
Your browser is too old and is not supported. In order to utilize all features on our site, you need to upgrade your browser. Click the link below for instructions on updating your browser.

Internet Explorerhttps://support.microsoft.com/en-us/help/17621/internet-explorer-downloads

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Bruger du Windows XP som styresystem?
Microsoft yder ikke længere support på styresystemet Windows XP, og der kommer ikke flere sikkerhedsopdateringer. Hvis du bruger Windows XP i dag, anbefaler vi dig at opgradere dit styresystem til Windows 10, eftersom Windows XP ikke understøtter nutidens teknologi

If you are using Windows XP operating system
Microsoft has discontinued support for the Windows XP operating system and no more security updates will be released. If you are using Windows XP today, we recommend upgrading your operating system to Windows 10, as Windows XP does not support today's technology.