Fuldt booket

09 marts 2019 København

Heldagskursus

Bliv certificeret til Invisalign Go

– det oplagte alternativ til tandretning!

Siden 2000 er mere end 80.000 tandlæger blevet certificeret til Invisalign og over 6 millioner patienter behandlet med succes. I Norden er der allerede 1.500 tandlæger, som er blevet certificeret til at tilbyde Invisalign-behandlinger på deres klinikker. For at blive Invisalign Go-certificeret tilbyder vi nu sammen med Align, der er producent af Invisalign, et nyt uddannelsesprogram i flere dele.

Sted:

København

Dato:

Lørdag 9. Marts

Tid:

kl. 08.30-18.00

Målgruppe:

Tandlæge + en medfølgende assistent eller tandplejer.

Pris:

1369 Euro (Vi serverer frokost og i de indlagte pauser er der kaffe/te etc.)

I kursusprisen indgår online grundkursus i ortodonti, heldags certificeringskursus for en tandlæge + en medfølgende assistent eller tandplejer samt kom i gang-kurser - se kursusindhold for detaljer.

Sprog:

Dansk

Kursusindhold

Før certificeringskurset:
Du begynder med et webbaseret grundkursus inden for ortodonti (SAFE Orthodontics). Her får du også at vide, hvad du skal tænke på og forberede inden certificeringskurset.

Certificeringskursus:
Heldagskurset omfatter bl.a. forelæsninger og praktiske øvelsesopgaver. Her har du mulighed for at tage en klinikassistent/tandplejer med fra klinikken.

På kurset får du et startsæt samt en værdikupon, som giver dig 50 % rabat på en Invisalign-behandling. Værdikuponen kan du f.eks. anvende til dig selv – eller til en ansat på din klinik. Kuponen er gyldig i 60 dage efter kurset.

Efter certificeringskurset:
På to webbaserede e-Connect-kurser får du yderligere hjælp til at komme i gang med Invisalign. Du får hjælp til at vælge egnede patienter til en behandling samt til at skabe en personlig behandlingsplan.

Opstartshjælp fra Unident:
Personale fra Unident hjælper dig med at komme i gang med dine Invisalign-behandlinger. Vi kommer ud til jeres klinik eller hjælper jer via skype/teamviewer/telefon – hvad der passer jer bedst.

 

Brugerhjælp og telefonsupport:
På brugerforummet "Aligner Consulting" får du svar inden for 24 timer af Nimmi Holstein og Ingrid Fjærvik, der begge er rutinerede tandlæger med lang erfaring inden for Invisalign. Du har også altid mulighed for at kontakte Aligns specialuddannede telefonsupport med spørgsmål.

Videreuddannelse:
Study Clubs – halvdagskurser med interessante forelæsninger samt mulighed for at møde kolleger, som også arbejder med Invisalign.

Invisalign Doctor Site:
Efter kurset får du adgang til "Invisalign Doctor Site". Her planlægger du og indsender dine patienttilfælde til Invisalign. Her har du også mulighed for at bestille forbrugsartikler og markedsføringsmateriale. Du har desuden mulighed for at booke onlinemøder med klinisk support for at vurdere dine planlagte behandlinger.

Start med at udfylde interesseformularen nedenfor. Du vil herefter modtage en e-mail fra Align, som du skal bekræfte, inden du bliver tilmeldt kursusprogrammet.

Foredragsholder

Tandlæge Nimmi Holstein

Tandlæge Nimmi Holstein

Karta:

Del:

Flere events:

Se alle events
Unident

Din Webbläsare stöds ej

Du bruger en forældet version af Internet Explorer. For at kunne anvende alle funktioner på vores websted skal du opgradere din browser. Klik på linket nedenfor for anvisninger om, hvordan du opdaterer din browser.

Please upgrade your browser! 
Your browser is too old and is not supported. In order to utilize all features on our site, you need to upgrade your browser. Click the link below for instructions on updating your browser.

Internet Explorerhttps://support.microsoft.com/en-us/help/17621/internet-explorer-downloads

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Bruger du Windows XP som styresystem?
Microsoft yder ikke længere support på styresystemet Windows XP, og der kommer ikke flere sikkerhedsopdateringer. Hvis du bruger Windows XP i dag, anbefaler vi dig at opgradere dit styresystem til Windows 10, eftersom Windows XP ikke understøtter nutidens teknologi

If you are using Windows XP operating system
Microsoft has discontinued support for the Windows XP operating system and no more security updates will be released. If you are using Windows XP today, we recommend upgrading your operating system to Windows 10, as Windows XP does not support today's technology.