SV | NO | DK     Log in | Bestill: 7021 1626 | Support: 4366 2246

 

Unident satser på fremtiden!

 

Unident som blev grundlagt af tandlægesønnerne Marcus og Christian Nordvall da de forlod gymnasiet, er på 25 år vokset til at blive Nordens tredje største leverandør til tandlægebranchen. Firmaet som i dag har tæt på 160 ansatte og kontor i Sverige, Norge, Danmark og Finland, vil nu udvide yderligere.

Unidents mission om at forbedre dentalverdenen er siden 1992 materialiseret igennem blandt andet at digitalisere røntgen og bedøvelse På en sådan måde at stråledoserne er mindsket, alle miljøfarlige fremkaldevæsker er forsvundet, og personale og patienter har fået en bedre lokalanæstesi. Inden for området digital røntgen, har firmaet, i samarbejde med flere større operatører, udviklet det der er blevet markedets ledende software til billedhåndtering. Firmaet, som også er ledende indenfor implantat- og kæbekirurgi, har forbedret muligheden for at få implantat via knogleopbygning og på denne måde givet flere patienter mulighed for et sundt bid – med yderligere gevinst i form af almene besparelser for samfundet, og større patienttilfredshed som følge. I dag leder firmaet digitalisering af tandteknik og tandregulering.

Vi vil blive bedre endnu.
Væksten sker ved at få kompetencer og kapital via en ny majoritetsejer i form af det private investeringsfirma Triton.”I starten føltes det lidt underligt at sælge en majoritetspost i firmaet som jeg om min bror har bygget op på 25 år, men på den anden side forandrer dette ikke det daglige i virksomheden. Vi får nye personer i bestyrelsen og senere kommer der selvfølgelig personer ind som kan tage beslutninger hen over mit hoved, men vi har altid haft en bestyrelse hvor vi sammen har arbejdet os frem til en beslutning. Jeg er stadig VD og min bror Christian, beholder sin rolle som ansvarlig for vor tandtekniske produktion i Västerås. Ledelsen har også fået mulighed for at gå ind som mindre partnere og findes også stadig i selskabet, så igen – så stor forskel bliver der ikke” siger Marcus Nordwall,  medgrundlægger, medejer og fortsat VD for koncernens moderselskab Unident AB.

”Triton kombinerer en vilje og en økonomisk formåen til at støtte yderligere vækst, med en stærk kompetence inden for sundhedsindustrien og en solid måde at udvikle og viderebygge eksisterende virksomheder på”, fortsætter MarcusHvad betyder for jer som er kunder hos os i Unident?
Vor vision er, også i fremtiden, at være første valg for tandklinikker i hele Norden når i søger en pålidelig partner til udvikling af jeres virksomhed, via leverance at forbrugsvarer, udstyr og relaterede tjenester, afslutter Marcus Nordwall