SV | NO | DK     Log in | Bestill: 7021 1626 | Support: 4366 2246

 

Om Unident ApS

Kontorer i hele Skandinavien

Unident blev etableret i 1992 af tandlægesønnerne Marcus og Christian Nordvall. Unident har kontorer i Stockholm (Sverige), Horten (Norge), Helsinki (Finland) og København samt hovedkontor i Falkenberg i Sverige. Der arbejder ca. 160 personer i koncernen. 

Et bredt og aktuelt produktsortiment

Vi arbejder løbende på at finde nye og interessante dentalprodukter. Vi samarbejder med kendte varemærker og producenter, såsom XO, Cefla, Sirona Dental, Vatech, Wand, Composipost, Kerr, Heraeus og Geistlich m fl. Hvert år lancerer vi nogle interessante nyheder på det skandinaviske dentalmarked.

Vi tilbyder og klinikopbygning samt udstyr. Som kunde kan du få hjælp med alt fra ombygning af klinikken til levering og installation af alt det, du skal bruge til en velfungerende praksis. Vi udfører naturligvis også service og yder support, så du som klinikejer kan føle dig helt tryg.

Unident har længe været markedsførende i Sverige inden for digital røntgen. Vi forhandler Schick-sensorerne fra Sirona Dental Inc. (tidligere Schick Technologies, USA), der er verdens største producent af digitale røntgensystemer med over 50 % af markedet på verdensplan.

Halvdelen af de private tandlæger i Sverige samt 11 af Sveriges landsting har valgt at digitalisere deres praksis med de verdensførende Schick-produkter fra Unident.

Det meste på forbrugssiden kan købes via vores webshop døgnet rundt. Her kan du også finde aktuelle oplysninger om produkterne. Hvis du mangler noget, er du altid velkommen til at kontakte vores imødekommende og kompetente kundeservice, der vil hjælpe dig, så godt de kan.

Nyheder og markedsføring

En markant markedsføring er en vigtig del af vores virksomhed, og vi har vores egen marketingsafdeling, der arbejder på at udvide varemærker, positionering og reklameproduktion. Internettet er den vigtigste markedsføringskanal, og her er vi langt fremme i arbejdet med segmenteret markedsføring via vores kundedatabase.

Behagelig og æstetisk tandpleje

Unident har som mål at give patienterne en bedre og mere behagelig tandpleje. Mange af vores produkter, f.eks. bedøvelsesinstrumentet "The Wand", bidrager aktivt til at mindske smerte og tandlægeskræk. Digital røntgen giver væsentlig mindre stråling. Vi arbejder naturligvis også meget inden for området æstetisk tandpleje, f.eks. med tandblegning. 

Artilabs tandteknik

Artilabs er vores fullservicelaboratorium i Västerås. Vores tandteknikere har forskellige baggrunde og specialkompetencer, så de bedre kan imødekomme kundernes behov. De ansattes kompetencer er udgangspunktet for virksomhedens fremtid, og disse kompetencer udvikles derfor løbende i takt med markedsbehov. Vi arbejder udelukkende med de nyeste teknikker, de bedste materialer og de dygtigste medarbejdere.

Vores medarbejdere

Vi er et positivt tema, hvor mange har kendt hinanden i mange år, og det giver et åbent og familiært arbejdsklima med masser af grin og intensive diskussioner. Vi er en projektstyret organisation og arbejder meget i teams. Her arbejder personer med drive, der selv tager ansvaret for planlægningen og deres egne arbejdsopgaver.

Virksomhedspolitik

Ledelsen og personalet hos Unident arbejder konstant med miljø- og kvalitetsarbejde. Unident opfylder alle love, forskrifter og andre krav og arbejder konstant med at forbedre kvalitets- og miljøledelsessystemet og forebygge forurening. Ledelsen vælger de ressourcer, der er nødvendige for at fastsætte og følge op på virksomhedens mål og giver altid sin opbakning.

Ved at lytte til kunden kan vi sammen virkeliggøre vores forretningsidé:

"Vi vil inspirere tandplejen til at vælge os som samarbejdspartner i kraft af vores engagerede medarbejdere, branchens bedste behandling og et bredt produktudvalg."